Hitelkárosultak blogja

ONLINE SEGÍTSÉGKÉRÉS
banki ügyekben (klikk ide)
ONLINE SEGÍTSÉGKÉRÉS
végrehajtási ügyben (klikk ide)

Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

Oldalunk, a hitelkarosultak.blog.hu egy olyan civil kezdeményezésre létrejövő társadalmi fórum, amely lehetővé teszi az adósságcsapdába kerülők, a hitelkárosultak, a hitelpiaci lehetőségek iránt érdeklődők, valamint a szakmai (pénzügyi – jogi) és társadalmi szervezetek, továbbá a pénzügyi piacokon jártas magánszemélyek kapcsolatfelvételét, párbeszédét.

Kérjük olvasson tovább...

Felhívás!

Hitelkárosultak blogja

Padlóra küldött egy rosszul megválasztott hitel? Oszd meg a sztorid, hogy mások is tanulhassanak belőle!

E-mail

Újdonság!

Bedőlt a hiteled? Kopogtat a végrehajtó? Perelnéd a Bankot? Nincs reménytelen helyzet! Mostantól a blogon keresztül konkrét segítséget is kaphatsz, vagy látogass el az alábbi weboldalra:

www.bankihitelkarosultak.hu

Facebook

Friss topikok

Címkék

adókedvezmény hitel (1) adósmentő csomag (1) adósság (2) aegon (1) ajánló (10) állami megoldás (1) árfolyamgát (4) árfolyamrés (1) árfolyamrögzítés (2) árverezés (11) áthidaló kölcsön (4) átverés (6) autóhitel (1) autó hitel (2) axa (6) axa bank (1) bank (6) bankérdekek (1) bankfelügyelet (23) banki költségek (53) banki perek (5) bankok (3) bankszövetség (6) bank válaszol (6) bedőlt hitel (87) behajtás (29) bhke (1) budapest bank (3) Budapest Bank (1) céges sikersztori (1) cetelem (1) cib (4) citibank (1) credithill (20) családi csődeljárás (1) csalás (3) csok (1) devizahitel (253) devizahiteles ügyvéd (123) devizahitel állami megoldás (45) devizahitel egyezség (2) devizahitel európai bíróság (4) devizahitel hibás termék (4) devizahitel közérdekű kereset (1) devizahitel kúria (3) devizahitel megoldás (4) devizahitel megoldások (114) devizahitel per (136) devizahitel perek (5) devizahitel pertársaság (1) devizahitel semmis (2) devizahitel sikerek (3) devizahitel ügyvéd (4) devizahitel végrehajtás (3) devizahitel végrehajtás portfolioblogger devizahitel per hitel sikerek devizahitel megoldások devizahiteles ügyvéd (1) devizhaitel megoldások (1) devizhitel megoldások (1) diákhitel (2) egyoldalú szerződésmódosítás (17) eladósodás (68) elérhetőség (1) életbiztosítás (2) elévülés (1) előadás (1) előtörlesztés (1) erste (19) eszközkezelő (3) etikai kódex (3) Európai Bíróság (5) európai bíróság devizahitel (5) felhívás (3) fhb (1) fizetési meghagyás (4) fizetési nehézség (114) fmh (1) folyószámlahitel (3) forinthitel (8) forintosítás (5) futamidő (2) gvh (1) gvh bírság (1) hazai bankok (4) hírek (15) hitelbírálat (4) hitelezés szigorítása (28) hitelfelvétel (1) hitelintézetek (1) hitelkárosultak (7) hitelkártya (5) hitelkiváltás (4) hitelösszevonás (3) hitelsikerek (20) hitel sikerek (122) hitel törlesztő részletek (1) humor (1) ingatlanpiac (2) Intrum (1) Intrum Justitita (1) jelzáloghitel (38) k&h (2) kapcsolat (1) kásler devizahitel (2) khr lista (3) kilakoltatás (1) kilakoltatás stop (1) közjegyzők (1) kúria (3) lakásárak (1) lakáshitel (80) lánctartozás (1) magyar (1) magyar bankok (4) Matolcsy (2) matolcsy (3) Mészáros Lőrinc (1) mkb (6) mkb bank (1) mnb (4) modern adósrabszolgaság (3) ócsa lakópark (1) okirat-hamisítás (1) olvasói levél (94) orbán devizahitel (3) Orbán hitel (1) orbán viktor devizahitel (2) otp (10) otp bank (1) pénzügyi tanácsadó (15) portfolioblogger (330) pszáf (7) raiffeisen (6) robbantás (1) sajtóanyag (5) segítség (49) sikersztori (1) szakértői sarok (12) személyes történet (2) személyi hitel (7) takarékszövetkezet (1) tanácsok (54) társadalmi szolidaritás (2) tartozás (38) ucb (3) undefined (1) unicredit (1) üzenet (4) van megoldás (5) végrehajtás (50) végrehajtási eljárás (6) végtörlesztés (9) vélemény (39) versenyhivatal (1) volksbank (1) Címkefelhő

Portfolio Blogger

Portfolio hírbox

Lakáshitel-kedvezménnyel robbant a Fidesz a választások előtt

2014.04.05. 07:30 | Élet a hitel után

Talán az első komoly érdemi intézkedés a devizahitel-probléma kirobbanása óta: Pénteken lépett hatályba az a miniszteri rendelet, amely lehetővé teszi, hogy a cégek 5 millió forintig adó- és járulékmentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel törlesztését, vagy lakásvásárlását. A nemzetgazdasági miniszter szerint ez elvileg legalábbis havi 80 ezer forint törlesztési támogatást jelenthet dolgozónként. A rendelet remélhetőleg nem kampányfogás és hosszú éveken bent marad a rendszerben. 

 A személyi jövedelemadóról szóló jogszabály az év elejétől ad lehetőséget a munkavállalók segítésére.  Az elmúlt hónapokban azonban rengeteg munkáltatói és munkavállalói kérdés vetődött fel a gyakorlati alkalmazással kapcsolatban. Ezek alapján született meg a miniszteri rendelet, amelynek pénteki életbe lépésével most már van lehetőség e kedvezmény igénybe vételére - mondta el az illetékes miniszter, Varga Mihály. 

A jogszabály alapján a munkáltató ötévente legfeljebb évi öt millió forint erejéig adómentesen, a fizetésen kívül tud a dolgozónak támogatást juttatni, hogy az törlessze forint- vagy deviza-alapú lakáshitelét. Tehát az, hogy a hitelt mire költötték el, építésre vagy vásárlásra, ebből a szempontból mellékes.

A nemzetgazdasági miniszter magyarázata szerint miután egy átlag magyar család lakáscélra felvett hitele 6,5-7 millió forint körül van, egy ötmillió forintos segítség komoly támogatás lehet az érintettek számára. A munkáltató a támogatást kvázi cafetériaként adhatja a dolgozónak. Természetesen egy cég lehetőségei határozzák meg, hogy milyen kedvezményeket tud biztosítani a munkavállalójának a béren kívül, azonban az igaz, hogy ez mindenképpen érdemi intézkedésnek tekinthető a devizahitel-válság kapcsán. Persze, csak akkor, amennyiben a jogszabályt néhány hónap, vagy egy-két év múlva nem vezetik ki a rendszerből. (Hasonlóra ugyanis már volt példa.)

Ha egy cég úgy ítéli meg, hogy van lehetősége a következő években ezt az öt milliós keretet kihasználni, akkor ez havi szintre lebontva akár 80 ezer forintos pluszjuttatást is jelenthet a dolgozónak. Ehhez azonban már szükséges lenne az is, hogy a társaságokat a szigorú adózási  és egyéb szabályokkal ne ítéljék halálra.

 

Címkék: eladósodás devizahitel bedőlt hitel hitelezés szigorítása fizetési nehézség portfolioblogger devizahitel állami megoldás adókedvezmény hitel hitel sikerek

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelkarosultak.blog.hu/api/trackback/id/tr795940870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

19540511 2014.04.05. 19:35:07

Nem tud a fidesz olyan kedvezményt adni - legyen az bármi; akár ha ajándékba adna 1.000.000 Ft-ot is -, hogy rájuk szavazzak. Egyszerűen utálom Orbánt.

Venyigeszu 2014.04.05. 20:34:38

Tipikus Fidszes manipuláció - megint a másik f@szával verni a csalánt. Aztán majd lehet mondani, hogy "mi lehetővé tettük, de a gonosz multik nem éltek vele...", lehet két csoportot ( munkavállaló és munkáltató) egymás ellen fordítani. Most őszintén: ilyen gazdasági környezetben melyik munkáltató tud +5 milliót adni az alkalmazottainak?!

házelnök 2014.04.05. 20:51:16

Melyik cég fog ilyet adni?KINEK?

házelnök 2014.04.05. 20:52:54

Étkezési utalványt meg munkaruhát nem adnak, majd pont a lakástámogatást fizetik!

Gubás Gabriella 2014.07.28. 09:54:32

hungarianmoneyfraud.beep.com/index.htm
több esetben is elkerülje a teljes pénzügyi összeomlást.
Az alábbiakban részletezett állami csalás bemutatásával fel kívánjuk hívni figyelmüket arra a potenciális veszélyforrásra, mely
abból ered, hogy az Orbán-kormány a pénztől függetlenül csak akarati elven kormányoz; amit akar, arra forrásokat gyárt. A pénz
előállítása a mi időnkben professzionális keretek között működött, kontroll alatt tartva azt, azonban jelenleg már nem csupán az
összeomlás elkerülését, a külföldi befektetők bevonzását szolgálj a pénzgyár, hanem mindenfajta egyéb elképzelést is e módszer
által valósítanak meg.

Josef Lewis · https://progresivefunding.wordpress.com 2018.12.28. 21:51:37

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen be pénzeszközöket az alkalmazás egy héten belül. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: progresivefunding.wordpress.com