Hitelkárosultak blogja

ONLINE SEGÍTSÉGKÉRÉS
banki ügyekben (klikk ide)
ONLINE SEGÍTSÉGKÉRÉS
végrehajtási ügyben (klikk ide)

Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

Oldalunk, a hitelkarosultak.blog.hu egy olyan civil kezdeményezésre létrejövő társadalmi fórum, amely lehetővé teszi az adósságcsapdába kerülők, a hitelkárosultak, a hitelpiaci lehetőségek iránt érdeklődők, valamint a szakmai (pénzügyi – jogi) és társadalmi szervezetek, továbbá a pénzügyi piacokon jártas magánszemélyek kapcsolatfelvételét, párbeszédét.

Kérjük olvasson tovább...

Felhívás!

Hitelkárosultak blogja

Padlóra küldött egy rosszul megválasztott hitel? Oszd meg a sztorid, hogy mások is tanulhassanak belőle!

E-mail

Újdonság!

Bedőlt a hiteled? Kopogtat a végrehajtó? Perelnéd a Bankot? Nincs reménytelen helyzet! Mostantól a blogon keresztül konkrét segítséget is kaphatsz, vagy látogass el az alábbi weboldalra:

www.bankihitelkarosultak.hu

Facebook

Friss topikok

Címkék

adókedvezmény hitel (1) adósmentő csomag (1) adósság (2) aegon (1) ajánló (10) állami megoldás (1) árfolyamgát (4) árfolyamrés (1) árfolyamrögzítés (2) árverezés (11) áthidaló kölcsön (4) átverés (6) autóhitel (1) autó hitel (2) axa (6) axa bank (1) bank (6) bankérdekek (1) bankfelügyelet (23) banki költségek (53) banki perek (5) bankok (3) bankszövetség (6) bank válaszol (6) bedőlt hitel (87) behajtás (29) bhke (1) budapest bank (3) Budapest Bank (1) céges sikersztori (1) cetelem (1) cib (4) citibank (1) credithill (20) családi csődeljárás (1) csalás (3) csok (1) devizahitel (253) devizahiteles ügyvéd (123) devizahitel állami megoldás (45) devizahitel egyezség (2) devizahitel európai bíróság (4) devizahitel hibás termék (4) devizahitel közérdekű kereset (1) devizahitel kúria (3) devizahitel megoldás (4) devizahitel megoldások (114) devizahitel per (136) devizahitel perek (5) devizahitel pertársaság (1) devizahitel semmis (2) devizahitel sikerek (3) devizahitel ügyvéd (4) devizahitel végrehajtás (3) devizahitel végrehajtás portfolioblogger devizahitel per hitel sikerek devizahitel megoldások devizahiteles ügyvéd (1) devizhaitel megoldások (1) devizhitel megoldások (1) diákhitel (2) egyoldalú szerződésmódosítás (17) eladósodás (68) elérhetőség (1) életbiztosítás (2) elévülés (1) előadás (1) előtörlesztés (1) erste (19) eszközkezelő (3) etikai kódex (3) Európai Bíróság (5) európai bíróság devizahitel (5) felhívás (3) fhb (1) fizetési meghagyás (4) fizetési nehézség (114) fmh (1) folyószámlahitel (3) forinthitel (8) forintosítás (5) futamidő (2) gvh (1) gvh bírság (1) hazai bankok (4) hírek (15) hitelbírálat (4) hitelezés szigorítása (28) hitelfelvétel (1) hitelintézetek (1) hitelkárosultak (7) hitelkártya (5) hitelkiváltás (4) hitelösszevonás (3) hitelsikerek (20) hitel sikerek (122) hitel törlesztő részletek (1) humor (1) ingatlanpiac (2) Intrum (1) Intrum Justitita (1) jelzáloghitel (38) k&h (2) kapcsolat (1) kásler devizahitel (2) khr lista (3) kilakoltatás (1) kilakoltatás stop (1) közjegyzők (1) kúria (3) lakásárak (1) lakáshitel (80) lánctartozás (1) magyar (1) magyar bankok (4) Matolcsy (2) matolcsy (3) Mészáros Lőrinc (1) mkb (6) mkb bank (1) mnb (4) modern adósrabszolgaság (3) ócsa lakópark (1) okirat-hamisítás (1) olvasói levél (94) orbán devizahitel (3) Orbán hitel (1) orbán viktor devizahitel (2) otp (10) otp bank (1) pénzügyi tanácsadó (15) portfolioblogger (330) pszáf (7) raiffeisen (6) robbantás (1) sajtóanyag (5) segítség (49) sikersztori (1) szakértői sarok (12) személyes történet (2) személyi hitel (7) takarékszövetkezet (1) tanácsok (54) társadalmi szolidaritás (2) tartozás (38) ucb (3) undefined (1) unicredit (1) üzenet (4) van megoldás (5) végrehajtás (50) végrehajtási eljárás (6) végtörlesztés (9) vélemény (39) versenyhivatal (1) volksbank (1) Címkefelhő

Portfolio Blogger

Portfolio hírbox

Mit tehetünk vészhelyzetben?

2012.03.20. 17:51 | Élet a hitel után

Mit tehetünk katasztrófahelyzetben?

 Semmiképpen ne várjunk passzívan, mert az idő folyamatosan ellenünk dolgozik! Sajnos sokakat láttunk már, akik az utolsó pillanatban sem akarták elhinni, hogy valóban elveszik tőlük otthonukat, hogy életük munkája egy pillanat alatt elvész úgy, hogy még sok milliós adósság is szakad a nyakukba és egy életre eladósodnak. Bizony szembe kell nézni ezzel a helyzettel és mindenkinek felelősséggel  meg kell tenni a megfelelő megelőző lépéseket. A kilakoltatás egy viszonylag új jelenség Magyarországon, nem vagyunk hozzá szokva, de ettől még kőkeményen zajlanak az adósok ellen.

Ezért feltétlenül keressünk megbízható jogi segítséget! Ha már annyit el tudnak érni, hogy jogi eszközökkel megakadályozzák a végrehajtást, árverezést, akár éveket is tudunk nyerni, ami alatt kidolgozhatunk egy megfelelő megoldási tervet. Az átlag ember nincs tisztában azzal, hogy mik azok a körülmények az életében, amelyekre jogosan hivatkozva akár egy végrehajtást is megakadályozhat, vagy ami miatt krízishelyzetében jogi védelemben részesülhet.

Itt most egyszerre kell gyorsnak és okosnak lenni.

Amennyiben Ön vészhelyzetben van és megoldást keres problémájára, szerkesztőségünk ingyenes tájékoztatást ad. Rendelkezésünkre állnak azon jogi-pénzügyi szervezetek és ügyvédi irodák elérhetőségei, akik speciálisan hitelválság menedzseléssel, banki perek indításával, devizahitel problémák kezelésével foglalkoznak. Kérésére továbbítjuk Önnek!

e-mail: bankihitelkarosultak@gmail.com

 

(Továbbra is örömmel segítünk mindenkinek a témában jártas, sikeresen működő szakmai szervezetek elérhetőségével kapcsolatban, vagy akár ingyenes jogi tanácsadással.)

 

Kapcsolódó cikkek:  Kijutás az adósságcsapdából

Címkék: segítség fizetési nehézség portfolioblogger

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelkarosultak.blog.hu/api/trackback/id/tr824373751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.14. 20:35:44

Előre kellene gondolkodni!!!!!

bankvezér 2012.04.15. 09:26:44

@tisztakéz:
Jó javaslat. Akkor gondolkodj előre!!!!!!!

kaszing 2013.09.17. 13:20:08

Sziasztok!

Amikor már minden veszni látszik, és biztos viszi az ember felőle a házat a lakást a bank a végrehajtó, mi még tudunk segíteni.
A cégünk túlterhelt (akár többszörösen), végrehajtás alatt álló, bedőlt ingatlanok felvásárlásával foglalkozik.

A hasonló cégekkel ellentétben mi nem kérünk ezért semmi pénzt az adóstól, sőt mi adunk pénzt az ingatlanért.

Ha érdekel bátran forduljatok hozzám kérdéseitekkel.

jozsga 2013.09.26. 17:21:03

@kaszing:
Ez a valóságban, hogy zajlik?

kaszing 2013.09.27. 12:51:28

Első körben egy tulajdonlapot kérünk, vagy egy pontos címet helyrajzi számmal. Ezek segítségével felmérjük az ingatlan(ok) állapotát és a hozzá kapcsolódó terheket.
Ezután következik egy személyes találkozás, amely során megbízási szerződést kötünk. A megállapodási szerződés során feljogosít minket az ügyfél, hogy eljárjunk helyette a terhelésekkel kapcsolatos intézményeknél. A megbízási szerződés magában foglalja annak a lehetőségét, hogy az ügyfél az ingatlan birtokba adásáért közösen kialakított összeg (kérésre lehet ingatlan vagy albérlet lehetőség ugyanazon értékben) illeti meg.
Adásvételi szerződés kötésekor letétbe helyezzük ezt az összeget, amiben megállapodtunk. Az ügyfél a kiköltözéskor, birtokba adás fejében veheti át a letéti összeget.

Ez azért nagy lehetőség, mert az árverező egy idő után így is úgy is elveszi az ingatlan, és gyakran a hitel is megmarad. Mi ezzel ellentétben tisztázzuk a hitel alól és még pénzt is tudunk adni az ingatlanért.

kaszing 2013.09.27. 12:53:23

@jozsga: Első körben egy tulajdonlapot kérünk, vagy egy pontos címet helyrajzi számmal. Ezek segítségével felmérjük az ingatlan(ok) állapotát és a hozzá kapcsolódó terheket.
Ezután következik egy személyes találkozás, amely során megbízási szerződést kötünk. A megállapodási szerződés során feljogosít minket az ügyfél, hogy eljárjunk helyette a terhelésekkel kapcsolatos intézményeknél. A megbízási szerződés magában foglalja annak a lehetőségét, hogy az ügyfél az ingatlan birtokba adásáért közösen kialakított összeg (kérésre lehet ingatlan vagy albérlet lehetőség ugyanazon értékben) illeti meg.
Adásvételi szerződés kötésekor letétbe helyezzük ezt az összeget, amiben megállapodtunk. Az ügyfél a kiköltözéskor, birtokba adás fejében veheti át a letéti összeget.

Ez azért nagy lehetőség, mert az árverező egy idő után így is úgy is elveszi az ingatlan, és gyakran a hitel is megmarad. Mi ezzel ellentétben tisztázzuk a hitel alól és még pénzt is tudunk adni az ingatlanért.

István Vajda 2013.12.13. 11:16:42

@kaszing:
Felmondás előtt álló ingatlanfedezetes hiteleim vannak. A felmondás előtt érdemes kapcsolatba lépni Önökkel, vagy meg kell várni a hitelszerződés felmondását?